Επαγγελματικά ρομπότ
Η iRobot είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των οικιακών ρομπότ. Έχει εισέλθει σε εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα πράγματα, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το σπίτι.

ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

iRobot 510 PackBot

Είναι σαφώς το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό ρομπότ της iRobot, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές ηπείρους και σε δεκάδες καταστάσεις κρίσεων. Το PackBot δείχνει τις ικανότητες και τη φιλοσοφία της μάρκας iRobot στην εντέλεια.

Ολόκληρο το άρθρο

ΜΙΚΡΟ, ΕΛΑΦΡΥ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ

iRobot SUGV

Ενώ το iRobot 510 PackBot χρησιμοποιείται από μηχανοκίνητες μονάδες λόγω του βάρους του και μεταφέρεται συχνά στο πίσω μέρος, το iRobot SUGV είναι το απόλυτο αντίθετο.

Ολόκληρο το άρθρο

ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

iRobot Warrior 710

Ένα καθολικό ρομπότ που έχει κατασκευαστεί κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς και είναι επίσης ικανό να προσφέρει βοήθεια και αλλού. Καταστάσεις στις οποίες θα θελήσετε τη βοήθεια ενός ρομπότ εδάφους

Ολόκληρο το άρθρο

ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

iRobot 110 FirstLook

Το μικρότερο στην οικογένεια επαγγελματικών ρομπότ iRobot, το 110 FirstLook, έλαβε ένα μάλλον περίεργο ψευδώνυμο - το ρομπότ που ρίχνεται. Το ρομπότ έχει μέγεθος μόλις 25,4 cm x 22,9 cm, αλλά το υψηλό επίπεδο αντοχής του σημαίνει ότι μπορείτε να το ρίξετε όπου χρειάζεται η εργασία του.

Ολόκληρο το άρθρο
Ακολουθήστε μας στο Instagram!

Δείξτε μας το ρομπότ σας και μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας καθημερινές εμπειρίες μέσω του hashtag #irobotlove