Braava jet 240

Έξυπνο, απλό και καθαρό - αυτό είναι το νέο Braava jet. Η πιo κατάλληλη ρομποτική σφουγγαρίστρα για το καθάρισμα σε κουζίνες, μπάνια και άλλες περιοχές. Εάν πρέπει να σκουπίσετε, να σφουγγαρίσετε γρήγορα το δάπεδο ή να σκουπίσετε καλά, το Braava jet είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Προτεινόμενη τιμή

249 

Που να αγοράσετε

Βασικά χαρακτηριστικά

Καθαρισμός όλων των τύπων σκληρών δαπέδων

3 τρόποι καθαρισμού

Αθόρυβος καθαρισμός

Πλοήγηση iAdapt 2.0

Καθαρισμός από
20 έως 25μ²

Καθαρισμός κατά μήκος των τοίχων και κάτω από τα έπιπλα

Σύνδεση σε Bluetooth

Λειτουργία εικονικού τοίχου

Έλεγχος μέσω της εφαρμογής iRobot HOME

Δεξαμενή νερού

Βασικά χαρακτηριστικά του Braava jet 240
Έξυπνα

Οι συμπαγείς διαστάσεις και η έξυπνη πλοήγηση iAdapt 2.0 εξασφαλίζουν την τέλεια κάλυψη μικρότερων χώρων, συμπεριλαμβανομένων των δύσκολα προσβάσιμων περιοχών.

Απλά

Το Braava jet επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία καθαρισμού ανάλογα με τον τύπο του πανιού, απλά πατήστε το κουμπί CLEAN.

Καθαρά

Χάρη στη λειτουργία δόνησης της κεφαλής καθαρισμού και τον ψεκαστήρα του διαλύματος, το Braava jet, αφαιρεί αποτελεσματικά λεκέδες και ακαθαρσίες.

Εφαρμογή iRobot HOME στο κινητό

Με το iRobot HOME στο smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να ελέγξετε το Braava και να ρυθμίσετε τις μεμονωμένες λειτουργίες καθαρισμού από την άνεση του σπιτιού σας.

Η σύνδεση λειτουργεί μέσω Bluetooth και μπορούν να ελεγχθούν οι ακόλουθες λειτουργίες:

  • Εκκίνηση ή διακοπή καθαρισμού

  • Ενεργοποίηση λειτουργίας εικονικού τοίχου

  • Ενημέρωση του λογισμικού του ρομπότ στην πιο πρόσφατη έκδοση

  • Ρύθμιση της δοσολογίας του νερού για κάθε τύπο λειτουργίας καθαρισμού

  • Εκτέλεση τοπικού καθαρισμού

Πλοήγηση iAdapt 2.0

Η ακρίβεια της πλοήγησης iAdapt 2.0 δεν αφήνει ούτε ένα εκατοστό ακαθάριστο. Το Braava jet αναγνωρίζει με ασφάλεια την τοποθεσία του στο δωμάτιο και ιδιαίτερα στο χώρο που πρέπει να καθαρίσει. Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, το ρομπότ επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε ο καθαρισμός.

Πανάκια καθαρισμού μίας χρήσης

Το Braava jet προσφέρει τρεις τύπους πανακιών μίας χρήσης - για υγρό, νωπό και στεγνό καθάρισμα. Όλα τα πανάκια μιας χρήσης είναι αρωματισμένα και θα κάνουν τον εσωτερικό σας χώρο να μυρίζει ευχάριστα κατά τον καθαρισμό. Δεν χρειάζεται πια να αγγίζετε τα βρώμικα πανάκια, μόλις τελειώσετε τον καθαρισμό, απλά πατήστε το κουμπί που απελευθερώνει το πανάκι από το ρομπότ κατευθείαν στα σκουπίδια. Η χρήση των πανιών μίας χρήσης είναι τόσο απλή όσο και υγιεινή.

3 τρόποι καθαρισμού

Στεγνός καθαρισμός 

Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι η σκόνη, οι τρίχες και οι μικρότερες ακαθαρσίες αφαιρούνται σε μια στεγνή διαδρομή. Σε αυτή τη λειτουργία, το Braava jet κινείται σε γραμμικές διαδρομές.

Νωπός καθαρισμός

Έχει σχεδιαστεί για να σκουπίζει τη σκόνη και να αφαιρεί από το δάπεδο λιπαρές ουσίες. Το Braava jet κινείται σε γραμμικές διαδρομές, αφήνοντας μια μικρότερη δόση νερού μέσω του ψεκαστήρα στο πάτωμα.

Υγρός καθαρισμός

Χρησιμοποιείται για το σφουγγάρισμα των σκληρών δαπέδων. Το Braava jet κινείται σε μικρές αποστάσεις σε σχήμα V. Χάρη στον ψεκαστήρα και την κεφαλή καθαρισμού, το Braava μπορεί να καθαρίσει το δάπεδο από λιπαρές ουσίες, σκόνη και λεκέδες.

Επαναχρησιμοποιούμενο πανάκι καθαρισμού

Ως εναλλακτική λύση, το Braava προσφέρει ένα επαναχρησιμοποιούμενο πανάκι καθαρισμού για υγρό καθαρισμό. Το πλεονέκτημα αυτού του πανιού είναι η αντοχή του. Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, μπορείτε απλά να το πλύνετε στο χέρι ή στο πλυντήριο. Τα επαναχρησιμοποιούμενα πανάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 50 φορές.

Δονούμενη κεφαλή καθαρισμού

Το Braava jet διαθέτει δονούμενη κεφαλή καθαρισμού που απομακρύνει αποτελεσματικά το λίπος και τους λεκέδες. Οι δονήσεις του Braava jet χρησιμοποιούνται σε λειτουργία υγρού και νωπού καθαρισμού.

Λειτουργία εικονικού τοίχου

Σε περίπτωση που χρειαστεί να καθαρίσετε μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα του δωματίου, αφήστε το Braava να εισέλθει σε λειτουργία εικονικού τοίχου κρατώντας πατημένο το πλήκτρο CLEAN. Το Braava jet δημιουργεί ένα εικονικό τείχος πίσω του και καθαρίζει το χώρο ακριβώς μπροστά του και στα πλάγια.

Καθαρισμός κατά μήκος των τοίχων και κάτω από τα έπιπλα

Το Braava jet καθαρίζει έξυπνα και κυρίως σταθερά. Καθαρίζει κάτω από το κρεβάτι και άλλα έπιπλα, προσεκτικά κατά μήκος των τοίχων, γύρω από τα πόδια των τραπεζιών, αποφεύγοντας τα χαλιά.

Αθόρυβος καθαρισμός

Το Braava jet λειτουργεί με έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος σχεδόν δεν ακούγεται κατά τον καθαρισμό.

Λειτουργία τοπικού καθαρισμού

Ενεργοποιώντας αυτή τη λειτουργία το Braava, θα καθαρίσει προσεκτικά ένα χώρο του 1 m2.

Δεξαμενή νερού

Η δεξαμενή του Braava έχει δοχείο νερού 150 ml. Η δεξαμενή μοιράζει τη δόση στον ψεκαστήρα όταν χρησιμοποιείται το Braava για υγρό και νωπό καθαρισμό.

Αισθητήρες κατά της πτώσης από τις σκάλες

Το Braava jet είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που εμποδίζουν την πτώση του από τις σκάλες ή άλλα υπερυψωμένα σημεία.

Μπαταρία Li-Ion

Το Braava jet διαθέτει μπαταρία Li-Ion 1950 mAh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως 20 m2 σε λειτουργία υγρού καθαρισμού και 25 m2 σε λειτουργία νωπού ή στεγνού καθαρισμού. Η μπαταρία επαναφορτίζεται εντός δύο ωρών.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές:

Μέγεθος της καθαρισμένης περιοχής: 20 – 25 m2 Μπαταρία Li-Ion 1950 mAh
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
Κατανάλωση ισχύος κατά τη φόρτιση μέχρι 30 W Διαστάσεις: 170 mm x 178 mm x 84 mm
Βάρος 1,2 kg

Περιεχόμενο συσκευασίας:

1x  iRobot Braava jet 240
1x  φορτιστής
1x  μπαταρία Li-Ion
2x πανάκια μιας χρήσεως για υγρό καθαρισμό 
2x πανάκια μιας χρήσεως για νωπό καθαρισμό
2x πανάκια μιας χρήσεως για στεγνό καθαρισμό