Roomba i7

Με την τελευταίας τεχνολογίας ρομποτική σκούπα iRobot Roomba® i7, η κορυφή της σύγχρονης ρομποτικής θα έρθει στο σπίτι σας. Χάρη στο μοναδικό σύστημα πλοήγησης iAdapt 3.0 με έξυπνη χαρτογράφηση Αποτυπώματος (Imprint), προσανατολίζεται τέλεια στο χώρο και επιλέγει πάντοτε την βέλτιστη τεχνική καθαρισμού. Έτσι, η Roomba i7 μπορεί να καθαρίσει χώρους ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Προτεινόμενη τιμή

779 

Βασικά χαρακτηριστικά

Πλοήγηση iAdapt 3.0 με έξυπνη χαρτογράφηση Αποτυπώματος (Imprint™)

Έξυπνος προγραμματισμός καθαρισμού

Ένδειξη πλήρους κάδου

Απεριόριστο μέγεθος περιοχής καθαρισμού

Σύστημα κατά της εμπλοκής

Πλενόμενος κάδος

Κορυφαίο σύστημα καθαρισμού 3 Σταδίων AeroForce®

Ακουστικός και οπτικός εντοπισμός ακαθαρσιών Dirt Detect™

Προηγμένος έλεγχος μέσω της εφαρμογής iRobot HOME

Φόρτιση κατά τον καθαρισμό

Κορυφαίο σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων AeroForce

Η iRobot Roomba i7 είναι εξοπλισμένη με ένα πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού τριών -
Σταδίων AeroForce, το οποίο συγκεντρώνει τη ροή του αέρα σε ένα στενό σημείο μεταξύ των
περιστρεφόμενων βουρτσών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική επιτάχυνση του αέρα
και σε συνδυασμό με τον κινητήρα υψηλής απόδοσης την αύξηση της ισχύος αναρρόφησης
έως και δέκα φορές*.

1. Περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα

Η πλευρική βούρτσα του ρομπότ καθαρίζει τέλεια το χώρο γύρω από τα έπιπλα, κατά
μήκος των τοίχων, τις γωνίες του δωματίου και άλλες απομονωμένες περιοχές με
δύσκολη πρόσβαση.

2. Δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες AeroForce

Ένα πατενταρισμένο σύστημα από δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες από καουτσούκ με ειδικό έλασμα συλλέγει τις ακαθαρσίες από όλα τα είδη σκληρών
δαπέδων και χαλιών. Στα σκληρά δάπεδα, οι βούρτσες τραβούν τη βρωμιά απευθείας μέσα στον κάδο συλλογής. Όταν καθαρίζονται τα χαλιά, η βρωμιά πρώτα
απελευθερώνεται από τις ίνες του χαλιού και στη συνέχεια συλλέγεται.

3. Πανίσχυρος κινητήρας αναρρόφησης

Η απόσπαση της λεπτής σκόνης εξασφαλίζεται από έναν πανίσχυρο κινητήρα και ένα φίλτρο υψηλής αποδοτικότητας AeroForce θα φροντίσει για το φιλτράρισμα του αέρα.

*In comparison with the iRobot Roomba series 600

Πλοήγηση iAdapt 3.0 με έξυπνη χαρτογράφηση Αποτυπώματος (Imprint™)

Η πιο προηγμένη πλοήγηση iAdapt 3.0 διαχειρίζεται εύκολα τον τέλειο καθαρισμό χώρων απεριόριστου μεγέθους. Η Roomba i7 διαθέτει κάμερα μέσω της οποίας αναγνωρίζει εμπόδια, επιμέρους είδη επίπλων, και επιλέγει την καλύτερη μέθοδο καθαρισμού αντίστοιχα.
Χάρη στη χαρτογράφηση Αποτυπώματος, η Roomba θα μάθει να αναγνωρίζει το κάθε δωμάτιο και έτσι μπορείτε να επιλέγετε ποιες συγκεκριμένες περιοχές θα καθαρίσει το ρομπότ και πότε.

Φόρτιση κατά τον καθαρισμό

Η Roomba i7 παρακολουθεί με έξυπνο τρόπο τη στάθμη της μπαταρίας και, εάν χρειάζεται, κατευθύνεται στη βάση φόρτισης. Μετά τη φόρτιση, συνεχίζει από το σημείο που σταμάτησε μέχρι να τελειώσει τη δουλειά της.

Πλενόμενος κάδος συλλογής AeroForce

Η Roomba διαθέτει πλενόμενο κάδο συλλογής και έτσι η συντήρησή της είναι πολύ πιο εύκολη.

Έξυπνη τεχνολογία με την εφαρμογή iRobot HOME

Μπορείτε άνετα να ελέγχετε το ρομπότ σας χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet, για παράδειγμα από το χώρο εργασίας σας ή όταν είστε σε διακοπές. Απλά πατήστε το κουμπί CLEAN και θα αρχίσει να δουλεύει. Η εφαρμογή iRobot HOME προσφέρει επίσης μια ολόκληρη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών και σημαντικών πληροφοριών.

Εφαρμογή για κινητά iRobot HOME

Λειτουργία:

Έξυπνη χαρτογράφηση Αποτυπώματος

Στην αρχή, η Roomba i7 χαρτογραφεί προσεκτικά το χώρο που έχει δεσμευτεί να φροντίσει. Όταν ο χάρτης αποθηκευτεί στην εφαρμογή, μπορείτε να θέσετε τα σύνορα των δωματίων και να τα ονομάσετε. Έτσι, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των χώρων που θα πρέπει να καθαρίσει το ρομπότ σας όλες τις φορές. Το ρομπότ μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 διαφορετικούς χάρτες.

 

Προγραμματισμός καθαρισμού

Χάρη στην τεχνολογία Αποτυπώματος, μπορείτε να θέσετε ένα πρόγραμμα καθαρισμού για το κάθε δωμάτιο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διπλός καθαρισμός

Η Roomba καθαρίζει όλες τις επιφάνειες δύο φορές. Θα εκτιμήσετε ειδικά τον λεπτομερή καθαρισμό σε σπίτια με μικρά παιδιά ή κατοικίδια.

 

Πληροφορίες:

Συντήρηση του ρομπότΗ εφαρμογή σας ειδοποιεί όταν ο κάδος χρειάζεται άδειασμα ή οι βούρτσες και άλλα μέρη του ρομπότ χρειάζονται καθάρισμα. Θα βρείτε επίσης οδηγίες για το πως να πραγματοποιήσετε αυτή τη συντήρηση.

Το τμήμα βοήθειας

θα σας παρέχει, για παράδειγμα, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, βίντεο οδηγιών και επαφές για τεχνική υποστήριξη. Για μια αρχική εισαγωγή στο ρομπότ ή μελλοντικές υπενθυμίσεις λειτουργιών, υπάρχει επίσης ένα γρήγορος οδηγός, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών χρήσης με φωτογραφίες.

Ιστορικό

Μια έξυπνη εφαρμογή καταγράφει το ιστορικό των επιμέρους κύκλων καθαρισμού.
 

Λειτουργία Ζωνών Μη Πρόσβασης

Η λειτουργία Ζωνών Μη Πρόσβασης σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε έναν απεριόριστο αριθμό περιοχών πάνω στο χάρτη της εφαρμογής iRobot HOME, τις οποίες θέλετε η ρομποτική σκούπα Roomba να παραλείπει. Το ελάχιστο μέγεθος μιας τέτοιας ζώνης είναι 60x60 cm. Κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, για να προστατεύσετε το μπολ νερού του σκύλου, αλλά και ακόμη περισσότερα πράγματα. Αυτή η λειτουργία αντικαθιστά Εικονικούς Τοίχους και εμπόδια που εμποδίζουν την πρόσβαση σε ρομπότ παλαιότερης γενιάς και χαμηλότερων χαρακτηριστικών στην γκάμα. 

Αισθητήρες που εμποδίζουν την πτώση από σκάλες

Οι αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του ρομπότ αναγνωρίζουν τον ελεύθερο χώρο που βρίσκεται από κάτω και έτσι αποφεύγουν την πτώση από σκάλες ή
άλλες υπερυψωμένες περιοχές.

Πρόγραμμα SPOT

Το πολύ πρακτικό πρόγραμμα SPOT θα εξαφανίσει τις τοπικές ακαθαρσίες. Μετά από χειροκίνητη ενεργοποίηση, το ρομπότ θα καθαρίσει λεπτομερώς ένα χώρο 1 m² σε διάμετρο – για παράδειγμα, εάν σας πέσει ζάχαρη στην κουζίνα ή θελήσετε να καθαρίσετε το χωλ σας άνετα.

Προφυλακτήρας απαλής επαφής

Ο προφυλακτήρας απαλής επαφής είναι ευγενικός με τα έπιπλά σας. Μπορεί να ξεχωρίσει φαινομενικά εμπόδια όπως το κάλυμμα του κρεβατιού ή τις κουρτίνες και έτσι να καθαρίσει αποτελεσματικά ακόμη και κάτω από το κρεβάτι ή γύρω από τις κουρτίνες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές:

Μέγεθος επιφάνειας καθαρισμού: απεριόριστο
Μπαταρία λιθίου 1800 mAh
Χρόνος φόρτισης: 1.5 hours
Κατανάλωση κατά τη φόρτιση έως 33 W
Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής έως 2W
Διαστάσεις: 339 x 92 mm
Βάρος: 3.4 kg

Περιεχόμενο συσκευασίας:

1x Roomba i7
1x Βάση φόρτισης
1x Εικονικός Τοίχος Διπλής Λειτουργίας
1x φίλτρο αντικατάστασης AeroForce
1x πλευρική βούρτσα αντικατάστασης