Roomba 698

Η Roomba 698 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ποιοτικό καθάρισμα. Με την τέλεια πλοήγηση iAdapt, προσαρμόζεται στις συνθήκες σας και ένα αξεπέραστο σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων εξασφαλίζει την τέλεια φροντίδα στα δάπεδα και τα χαλιά σας.

Χειριστείτε τη Roomba 698 οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε - με την εφαρμογή για κινητά iRobot HOME! Ταυτόχρονα, μπορείτε να ρυθμίσετε το καθάρισμα για οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας. Αφήστε το καθάρισμα στον ρομποτικό βοηθό σας και αφιερώστε το χρόνο σας σε πιο σημαντικά πράγματα!

Προτεινόμενη τιμή

329 

Βασικά χαρακτηριστικά

Καθαρίζει όλους τους τύπους σκληρών δαπέδων και χαλιών

Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια

Λειτουργία προγραμματισμένου καθαρισμού

Μπαταρία Li-Ion

Πλοήγηση iAdapt 1.0

Ακουστική ανίχνευση ακαθαρσιών

Λειτουργία Εικονικού τοίχου / Halo

Έλεγχος μέσω του
iRobot HOME

Σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroVac

Σύστημα φιλτραρίσματος AeroVac

Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Κάδος μεγάλης χωρητικότητας AeroVac

Αισθητήρες κατά της πτώσης από σκάλες

Περιστρεφόμενη λαβή για τη μεταφορά

Έξυπνη τεχνολογία με την εφαρμογή iRobot HOME

Με την εφαρμογή iRobot HOME στο smartphone ή στο tablet σας, μπορείτε να χειριστείτε το ρομπότ ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι σας. Απλά πατήστε το κουμπί CLEAN. Το iRobot HOME σας προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες και σημαντικές πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά:

Προγραμματισμένος καθαρισμός

Ο προγραμματισμένος καθαρισμός μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε ημέρα ή ώρα της εβδομάδας.

 

Εκκίνηση

Πατήστε το κουμπί "CLEAN" για να ενεργοποιήσετε το ρομπότ οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

 

Πληροφορίες:

Συντήρηση ρομποτικής σκούπας

Η εφαρμογή σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται να αδειάσετε τον κάδο, να καθαρίσετε τις βούρτσες ή άλλα εξαρτήματα της σκούπας. Η ενότητα συντήρηση περιλαμβάνει επίσης οδηγίες για το πώς να εκτελέσετε την συντήρηση.

 

Βοήθεια

Στην ενότητα “Βοήθεια” περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, οι τηλεφωνικές επαφές τεχνικής υποστήριξης και ένας γρήγορος οδηγός, συμπεριλαμβανομένου ενός εγχειριδίου με εικόνες.

 

Ιστορικό

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ιστορικό των μεμονωμένων κύκλων καθαρισμού.

Σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων

Η ασυναγώνιστη ποιότητα καθαρισμού των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών Roomba βασίζεται σε ένα εξαιρετικά λειτουργικό σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων. Μέσα σε αυτό το σύστημα, η Roomba αφαιρεί κυριολεκτικά τις ακαθαρσίες από κάθε γωνιά του δωματίου και τις ρίχνει στον κάδο, είτε πρόκειται για καθαρισμό σκληρών δαπέδων είτε χαλιών.

1. Περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα

Χάρη στην παρουσία μιας πλευρικής βούρτσας, η Roomba μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά το χώρο γύρω από τα έπιπλα, κατά μήκος των τοίχων, τις γωνίες των δωματίων και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές.

2. Δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες AeroForce

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιεί στην αρχή δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες που βρίσκονται στην κεφαλή καθαρισμού της σκούπας. Χάρη σε αυτές, η Roomba συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη και μεγάλες ακαθαρσίες από το πάτωμα.

3. Κινητήρας αναρρόφησης

Η αναρρόφηση της λεπτής σκόνης εξασφαλίζεται από έναν ισχυρό κινητήρα αναρρόφησης. Το φιλτράρισμα του αέρα παρέχεται από το φίλτρο AeroVac.

Ξεκολλά, αφαιρεί και ρουφά τη βρωμιά από χαλιά και σκληρά δάπεδα.

Το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων εξαφανίζει τα πάντα, από μικρά σωματίδια μέχρι μεγάλα υπολείμματα στα χαλιά και τα σκληρά δάπεδά σας.

Διπλές βούρτσες πολλαπλών επιφανειών.

Οι βούρτσες πολλαπλών επιφανειών συλλέγουν κάθε είδους βρωμιά, από μικρούς κόκκους σκόνης έως μεγάλα υπολείμματα σε χαλιά και σκληρά δάπεδα. Η πρώτη βούρτσα ξεκολλά και αφαιρεί τη βρωμιά και η δεύτερη την τραβά για να τη ρουφήξει η σκούπα.

Καθάρισμα που φτάνει στα άκρα.

Η ειδικά σχεδιασμένη πλευρική βούρτσα καθαρισμού σκουπίζει τα υπολείμματα από τα άκρα και τις γωνίες των τοίχων.

Πλοηγείτε έξυπνα στο σπίτι.

Μια πλήρης σουίτα έξυπνων αισθητήρων οδηγεί το ρομπότ κάτω και γύρω από τα έπιπλα, για σχολαστικό καθαρισμό των δαπέδων σας.

Τεχνολογία Dirt Detect™

Το ρομπότ αναγνωρίζει και εστιάζει το καθάρισμα σε περιοχές μεγάλης κυκλοφορίας όπου συσσωρεύεται βρωμιά.

Εύκολο καθάρισμα, εύκολος προγραμματισμός.

Διαχειριστείτε τη ρομποτική σας σκούπα και προγραμματίστε τον καθαρισμό μέσω της Εφαρμογής iRobot Home. Απολαύστε τον hands-free χειρισμό, με τις τεχνολογίες Amazon Alexa και Google Assistant.

Ξεκολλά, αφαιρεί και ρουφά τη βρωμιά

Το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων χρησιμοποιεί διπλές βούρτσες πολλαπλών επιφανειών, μια ειδικά σχεδιασμένη πλευρική βούρτσα σκουπίσματος και αναρρόφηση για να εξαφανίσει από μικρά σωματίδια μέχρι μεγάλα υπολείμματα στα χαλιά και τα σκληρά δάπεδά σας.

Πλοηγείτε έξυπνα στο σπίτι

Η ρομποτική σκούπα Roomba®, διαθέτοντας ένα σετ έξυπνων αισθητήρων, λαμβάνει πάνω από 60 αποφάσεις ανά δευτερόλεπτο, ώστε να προσαρμόζεται στο σπίτι σας και να καθαρίζει σχολαστικά τα δάπεδά σας.

Τεχνολογία Dirt Detect™

Οι αισθητήρες Dirt Detect™ ειδοποιούν τη σκούπα Roomba® ότι πρέπει να καθαρίσει πιο εντατικά σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση βρωμιάς, όπως οι ζώνες μεγάλης κυκλοφορίας στο σπίτι.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές

Διαστάσεις συσκευασίας: 39,37 cm x 12,7 cm x 44,45 cm

Βάρος συσκευασίας λιανικής (kg): 5 kg

Βάρος ρομπότ (kg): 3,07 kg

Τύπος φίλτρου: AeroVac

Διαστάσεις ρομπότ (cm): 34 cm x 9 cm

Τύπος μπαταρίας: Ιόντων λιθίου

Όγκος κάδου: 0,6 λίτρα

Περιεχόμενο συσκευασίας

1Χ Ρομποτική σκούπα Roomba® 698

1x Σταθμός φόρτισης Home Base®

1Χ Καλώδιο τροφοδοσίας