Roomba s9+

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός Edge μεγιστοποιεί την ικανότητα να καθαρίζονται γωνίες και περιοχές κατά μήκος των επίπλων. Χάρη στο μοναδικό σύστημα πλοήγησης iAdapt 3.0 με έξυπνη χαρτογράφηση Imprint και την τεχνολογία  vSLAM®, η σκούπα μπορεί να πλοηγείται αδιάκοπα και να καθαρίζει οποιουσδήποτε χώρους, όσο μεγάλοι κι αν είναι αυτοί. Αναγνωρίζει που ξεκινούν τα χαλιά, στα οποία αυξάνει την ισχύ αναρρόφησης χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Power Boost. Επίσης συνοδεύεται με αυτόματο άδειασμα του κάδου της στη βάση Clean Base. Ένα πρωτοποριακό ορόσημο της iRobot είναι η ικανότητα της Roomba s9+ να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με τη ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava m6.

Προτεινόμενη τιμή

1499 

Βασικά χαρακτηριστικά

Πλοήγηση  iAdapt® 3.0 με έξυπνη χαρτογράφηση Imprint και τεχνολογία  vSLAM®  

Βούρτσες από καουτσούκ Aeroforce® που είναι 30% πιο φαρδιές

Μοναδική πλευρική βούρτσα με 5 μπράτσα

Επικοινωνία με τη ρομποτική σφουγγαρίστρα iRobot m6    

Λειτουργία Power Boost     

Εκτεταμένος έλεγχος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iRobot HOME

Απεριόριστο μέγεθος της καθαριζόμενης περιοχής

Αυτόματο άδειασμα του κάδου συλλογής στη βάση Clean Base™

Έξυπνος προγραμματισμός καθαρισμού

Ειδικός σχεδιασμός Edge για αδιάλλειπτο καθαρισμό στις γωνίες

Κορυφαίο σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων AeroForce®

Σύστημα που προλαμβάνει το μπέρδεμα σε καλώδια

Λειτουργία αυτόματου αδειάσματος του κάδου συλλογής 

Η λειτουργία του αυτόματου αδειάσματος του κάδου συλλογής θα σας προσφέρει μια εμπειρία άνεσης που δεν είχατε ποτέ μέχρι τώρα. Η Roomba s9 σε συνδυασμό με τη βάση φόρτισης και καθαρισμού Clean Base θα σας κάνει να ξεχάσετε τις ανάγκες σας για καθάρισμα για εβδομάδες. Η σακούλα συλλογής βρωμιάς μέσα στη βάση μπορεί να απορροφήσει έως και 30 κάδους του ρομπότ. Ο πρακτικός της σχεδιασμός εμποδίζει τη διάχυση της βρωμιάς πίσω στο περιβάλλον. Όταν η σακούλα χρειάζεται αντικατάσταση ειδοποιείστε από την ενδεικτική λυχνία της βάσης.

Κορυφαίο σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων Aeroforce     

Η iRobot Roomba s9 είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων, το οποίο συγκεντρώνει τη ροή του αέρα σε μια λεπτή σχισμή ανάμεσα στις περιστρεφόμενες βούρτσες. Αυτό επιταχύνει άμεσα τη ροή του αέρα και σε συνδυασμό με έναν κινητήρα υψηλής απόδοσης με μηχανή Power Boost αυξάνει την ισχύ αναρρόφησης έως και σαράντα φορές*.

1. Κορυφαία πλευρική βούρτσα

Αυτή η ειδική καμπυλωτή πλευρική βούρτσα του ρομπότ έχει 5 μπράτσα και μπορεί να καθαρίσει τέλεια περιοχές γύρω από τα έπιπλά σας, κατά μήκος των τοίχων, στις γωνίες όπως επίσης και σε άλλα σημεία που έχουν δύσκολη πρόσβαση. 

2. Δύο φαρδιές βούρτσες Aeroforce που περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις

Πατενταρισμένο σύστημα δύο βουρτσών από καουτσούκ που περιστρέφονται η μία αντίθετα από την άλλη με ειδικά σημεία που συλλέγουν τη βρωμιά από όλα τα είδη σκληρών δαπέδων και χαλιών. Στα σκληρά δάπεδα, οι βούρτσες οδηγούν τη βρωμιά απευθείας στον κάδο συλλογής. Όταν καθαρίζονται χαλιά, η βρωμιά απελευθερώνεται από τις ίνες του χαλιού και κατόπιν συλλέγεται. Οι βούρτσες της Roomba s9 είναι φαρδύτερες κατά 30% κι έτσι η Roomba μπορεί να καθαρίσει κατά 30% γρηγορότερα απ' όλα τα κατώτερα μοντέλα

3. Ισχυρός κινητήρας αναρρόφησης

Η απορρόφηση λεπτής σκόνης εξασφαλίζεται από ένα πανίσχυρο κινητήρα. Το φιλτράρισμα του αέρα εκτελείται από ένα ιδιαίτερα αποδοτικό φίλτρο Aeroforce, το οποίο συλλαμβάνει το 90% της γύρης και των αλλεργιογόνων.

Πλοήγηση iAdapt 3.0 με έξυπνη χαρτογράφηση Imprint   

Το πιο προηγμένο σύστημα πλοήγησης iAdapt 3.0 με κάμερα είναι ικανό να καθαρίσει τέλεια περιοχές απεριόριστου μεγέθους. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης vSLAM®, το ρομπότ λαμβάνει περισσότερα από 230.400 στοιχεία το δευτερόλεπτο και χάρη στην τεχνολογία έξυπνης χαρτογράφησης Imprint μπορεί να  αναγνωρίζει ξεχωριστά δωμάτια. Από τη στιγμή που η Roomba θα αποθηκεύσει το χάρτη στην εφαρμογή μπορείτε να θέσετε τα όρια των ξεχωριστών δωματίων, να τα ονομάσετε και να θέσετε πρόγραμμα καθαρισμού για το κάθε δωμάτιο. Έχετε έτσι τον απόλυτο έλεγχο πάντα και από παντού για το πότε και που θα καθαρίσει το ρομπότ. Το ρομπότ έχει την δυνατότητα να αποθηκεύσει έως και 10 διαφορετικούς χάρτες.

Λειτουργία Power Boost

H Roomba s9+ ξεχωρίζει με ασφάλεια πότε ανεβαίνει σε χαλί και χάρη στη λειτουργία Power Boost, αυτόματα μεγιστοποιεί την ισχύ αναρρόφησης έως και 40 φορές*. Η λειτουργία Power Boost μπορεί επίσης να ελεγθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iRobot HOME, πράγμα που σας επιτρέπει να θέσετε την ισχύ αναρρόφησης σε 4 διαφορετικές λειτουργίες.

Επικοινωνία με τη ρομποτική σφουγγαρίστρα iRobot Braava m6.

 H Roomba s9+ μπορεί να επικοινωνεί με τη ρομποτική σφουγγαρίστρα Braava jet m6. Χάρη σε αυτή την επαναστατική λειτουργία η Roomba σκουπίζει αρχικά ένα δεδομένο χώρο και μόλις τελειώσει στέλνει αυτόματα οδηγία στη Braava, η οποία στη συνέχεια σφουγγαρίζει την περιοχή που πριν σκουπίστηκε. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ρομπότ εξασφαλίζει το καθάρισμα πολύπλοκων δαπέδων χωρίς να χρειάζεται να είστε παρόντες, προσφέροντας έτσι μια πρωτοφανή άνεση στο καθάρισμα του νοικοκυριού.

imprintlink_s9_2.jpg

Λειτουργία Απαγορευμένων Ζωνών

Η Λειτουργία Απαγορευμένων Ζωνών σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν απεριόριστο αριθμό περιοχών τις οποίες η Roomba αποφεύγει κατά τον καθαρισμό. Μπορείτε να κάνετε αυτή την επιλογή στο χάρτη της εφαρμογής iRobot HOME. Το ελάχιστο μέγεθος μιας τέτοιας ζώνης είναι 60x60 εκατοστά. Η λειτουργία αυτή είναι βολική για παράδειγμα, για την προστασία του μπολ του σκύλου. Πάντως, υπάρχουν πολύ περισσότερες περιοχές όπου ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Η λειτουργία αντικαθιστά εικονικούς τοίχους και εμπόδια, τα οποία χρησιμοποιούνταν σε παλαιότερα ρομπότ και σε χαμηλότερες σειρές μοντέλων.

Λειτουργία φόρτισης κατά τον καθαρισμό

Η Roomba s9 παρακολουθεί έξυπνα τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας της. Όταν χρειάζεται, κατευθύνεται αυτόματα προς τη βάση φόρτισης. Όταν φορτίσει πάλι, συνεχίζει με τον καθαρισμό ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε μέχρι να τελειώσει τη δουλειά.

Μπαταρία λιθίου

Το όφελος αυτής της μπαταρίας λιθίου είναι η αυξημένη χωρητικότητα των 3.300mAh και η μεγάλη διάρκεια ζωής της.

Αισθητήρες κατά της πτώσης από τις σκάλες 

Οι αισθητήρες που έχουν εγκατασταθεί στο κάτω μέρος του ρομπότ αναγνωρίζουν με ασφάλεια τον κενό χώρο από κάτω τους, αποκλείοντας έτσι εντελώς την πιθανότητα να πέσει το ρομπότ από τις σκάλες ή άλλα υπερυψωμένα μέρη.

iRobot HOME

Μπορείτε να διαχειριστείτε τον καθαρισμό πρακτικά απ' οπουδήποτε με την εφαρμογή iRobot HOME. Μπορείτε να ελέγξετε άνετα το ρομπότ σας χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet σχεδόν από παντού, για παράδειγμα, από τη δουλειά σας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Απλά πατήστε το κουμπί CLEAN και το ρομπότ αρχίζει δουλειά. Η εφαρμογή iRobot HOME σας προσφέρει επίσης και άλλες χρήσιμες λειτουργίες και σημαντικές πληροφορίες.

Πλενόμενος κάδος συλλογής Aeroforce

Η Roomba διαθέτει έναν πλενόμενο κάδο συλλογής, η συντήρηση του οποίου είναι πολύ πιο εύκολη.

Αισθητήρες που εμποδίζουν την πτώση από σκάλες

Οι αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του ρομπότ αναγνωρίζουν τον ελεύθερο χώρο που βρίσκεται από κάτω και έτσι αποφεύγουν την πτώση από σκάλες ή
άλλες υπερυψωμένες περιοχές.

Πρόγραμμα SPOT

Το πολύ πρακτικό πρόγραμμα SPOT θα εξαφανίσει τις τοπικές ακαθαρσίες. Μετά από χειροκίνητη ενεργοποίηση, το ρομπότ θα καθαρίσει λεπτομερώς ένα χώρο 1 m² σε διάμετρο – για παράδειγμα, εάν σας πέσει ζάχαρη στην κουζίνα ή θελήσετε να καθαρίσετε το χωλ σας άνετα.

Προφυλακτήρας απαλής επαφής

Ο προφυλακτήρας απαλής επαφής είναι ευγενικός με τα έπιπλά σας. Μπορεί να ξεχωρίσει φαινομενικά εμπόδια όπως το κάλυμμα του κρεβατιού ή τις κουρτίνες και έτσι να καθαρίσει αποτελεσματικά ακόμη και κάτω από το κρεβάτι ή γύρω από τις κουρτίνες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές:

Μέγεθος επιφάνειας καθαρισμού: απεριόριστο
Μπαταρία λιθίου 3300 mAh
Κατανάλωση κατά τη φόρτιση έως 33 W
Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής έως 2W
Διαστάσεις: 311 x 311 x 86 mm
Βάρος: 3.7 kg

Περιεχόμενο συσκευασίας:

1x Roomba s9+
1x Βάση φόρτισης Clean Base
1x Εικονικός Τοίχος Διπλής Λειτουργίας
1x φίλτρο αντικατάστασης AeroForce
1x πλευρική βούρτσα αντικατάστασης