Roomba 676

Η Roomba 676 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ένα ποιοτικό καθάρισμα. Με την τέλεια πλοήγηση iAdapt, προσαρμόζεται στις συνθήκες σας και ένα αξεπέραστο σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων εξασφαλίζει την τέλεια φροντίδα στα δάπεδα και τα χαλιά σας. Χειριστείτε τη Roomba 676 οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε - με την εφαρμογή για κινητά iRobot HOME! Ταυτόχρονα, μπορείτε να ρυθμίσετε το καθάρισμα για οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας. Αφήστε το καθάρισμα στον ρομποτικό βοηθό σας και αφιερώστε το χρόνο σας σε πιο σημαντικά πράγματα!

Προτεινόμενη τιμή

369 

Βασικά χαρακτηριστικά

Καθαρίζει όλους τους τύπους σκληρών δαπέδων και χαλιών

Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια

Λειτουργία προγραμματισμένου καθαρισμού

Μπαταρία Li-Ion

Πλοήγηση iAdapt 1.0

Ακουστική ανίχνευση ακαθαρσιών

Λειτουργία Εικονικού τοίχου / Halo

Έλεγχος μέσω του
iRobot HOME

Σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroVac

Σύστημα φιλτραρίσματος AeroVac

Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Κάδος μεγάλης χωρητικότητας AeroVac

Αισθητήρες κατά της πτώσης από σκάλες

Περιστρεφόμενη λαβή για τη μεταφορά

Έξυπνη τεχνολογία με την εφαρμογή iRobot HOME

Με την εφαρμογή iRobot HOME στο smartphone ή στο tablet σας, μπορείτε να χειριστείτε το ρομπότ ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι σας. Απλά πατήστε το κουμπί CLEAN. Το iRobot HOME σας προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες και σημαντικές πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά:

Προγραμματισμένος καθαρισμός

Ο προγραμματισμένος καθαρισμός μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε ημέρα ή ώρα της εβδομάδας.

 

Εκκίνηση

Πατήστε το κουμπί "CLEAN" για να ενεργοποιήσετε το ρομπότ οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

 

Πληροφορίες:

Συντήρηση ρομποτικής σκούπας

Η εφαρμογή σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται να αδειάσετε τον κάδο, να καθαρίσετε τις βούρτσες ή άλλα εξαρτήματα της σκούπας. Η ενότητα συντήρηση περιλαμβάνει επίσης οδηγίες για το πώς να εκτελέσετε την συντήρηση.

 

Βοήθεια

Στην ενότητα “Βοήθεια” περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, οι τηλεφωνικές επαφές τεχνικής υποστήριξης και ένας γρήγορος οδηγός, συμπεριλαμβανομένου ενός εγχειριδίου με εικόνες.

 

Ιστορικό

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ιστορικό των μεμονωμένων κύκλων καθαρισμού.

Σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων

Η ασυναγώνιστη ποιότητα καθαρισμού των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών Roomba βασίζεται σε ένα εξαιρετικά λειτουργικό σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων. Μέσα σε αυτό το σύστημα, η Roomba αφαιρεί κυριολεκτικά τις ακαθαρσίες από κάθε γωνιά του δωματίου και τις ρίχνει στον κάδο, είτε πρόκειται για καθαρισμό σκληρών δαπέδων είτε χαλιών.

1. Περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα

Χάρη στην παρουσία μιας πλευρικής βούρτσας, η Roomba μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά το χώρο γύρω από τα έπιπλα, κατά μήκος των τοίχων, τις γωνίες των δωματίων και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές.

2. Δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες AeroForce

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιεί στην αρχή δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες που βρίσκονται στην κεφαλή καθαρισμού της σκούπας. Χάρη σε αυτές, η Roomba συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη και μεγάλες ακαθαρσίες από το πάτωμα.

3. Κινητήρας αναρρόφησης

Η αναρρόφηση της λεπτής σκόνης εξασφαλίζεται από έναν ισχυρό κινητήρα αναρρόφησης. Το φιλτράρισμα του αέρα παρέχεται από το φίλτρο AeroVac.

Πλοήγηση iAdapt

Η πλοήγηση iAdapt εξασφαλίζει τέλειο καθάρισμα ενός διαμερίσματος ή σπιτιού. Η Roomba παρακολουθεί την περιοχή με δεκάδες αισθητήρες και αντιδρά με έξυπνο τρόπο στο σχήμα και το μέγεθος του δωματίου σε συνδυασμό με 40 προκαθορισμένες κινήσεις. Η πλοήγηση καθοδηγεί τη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα σε όλο το χώρο, κατά μήκος των τοίχων, γύρω από τα έπιπλα και κάτω από αυτά, ώστε το καθάρισμα να είναι τέλειο.

Αισθητήρες κατά της πτώσης
από τις σκάλες

Οι αισθητήρες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ρομπότ μπορούν να αναγνωρίσουν με ασφάλεια τον ελεύθερο χώρο κάτω από το ρομπότ, εξαλείφοντας έτσι εντελώς το ενδεχόμενο πτώσης από σκάλες. Η Roomba σταματά, γυρίζει και συνεχίζει να καθαρίζει όπου βρίσκεται έδαφος κάτω από τους τροχούς.

Λειτουργία προγραμματισμού καθαρίσματος

Με τη λειτουργία προγραμματισμού καθαρίσματος, μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θέλετε να ξεκινήσει το καθάρισμα της ρομποτικής ηλεκτρικής σας σκούπας. Η Roomba δεν ενοχλείται από το σκοτάδι ή τα εμπόδια, γι 'αυτό θα καθαρίζει πάντα καλά ακόμα και χωρίς την παρουσία σας. Η iRobot προσφέρει προγράμματα καθαρισμού για κάθε μέρα σε διαφορετικό χρόνο. Μπορείτε έτσι να ρυθμίσετε το ρομπότ σας, για παράδειγμα, να καθαρίζει τρεις φορές την εβδομάδα, και το ρομπότ θα καθαρίζει  κάθε εβδομάδα στην προγραμματισμένη ώρα, διατηρώντας έτσι ένα σταθερά καθαρό πάτωμα.

Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Η βάση φόρτισης χρησιμοποιείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Από τη βάση φόρτισης, η σκούπα πηγαίνει στη μάχη με τη βρωμιά και τη σκόνη όταν αυτό της ζητηθεί μέσω του κουμπιού CLEAN. Μετά το καθάρισμα, η Roomba επιστρέφει αυτόματα στη βάση φόρτισης και ξεκινά την επαναφόρτιση.

Κάδος μεγάλης χωρητικότητας AeroVac

Η Roomba διαθέτει κάδο μεγάλης χωρητικότητας, ο οποίος με την βοήθεια του φίλτρου μικροϊνών απορροφά τα μικρότερα σωματίδια σκόνης.

Πρόγραμμα SPOT

Το πρόγραμμα SPOT χρησιμοποιείται για τοπικό καθαρισμό. Αφού ενεργοποιηθεί χειροκίνητα το πρόγραμμα, η σκούπα καθαρίζει σε διάμετρο 1m. Θα χρησιμεύσει ως «σκούπα και φαράσι» όταν για παράδειγμα χυθεί ζάχαρη στην κουζίνα σας ή για να καθαριστεί το χαλάκι στην είσοδο του σπιτιού σας.

Προφυλακτήρας απαλής επαφής

Ο προφυλακτήρας απαλής επαφής είναι απαλός με τα έπιπλα σας. Αναγνωρίζει τα εμπόδια όπως καλύμματα ή κουρτίνες με αποτέλεσμα να καθαρίζει αποτελεσματικά κάτω από το κρεβάτι ή ακόμα και γύρω από τις κουρτίνες.

Λειτουργία εικονικού τοίχου / Halo

Η Roomba μπορεί να καθαρίσει το χώρο με την λειτουργία εικονικού τοίχου. Ο εικονικός τοίχος δημιουργεί ένα αόρατο εμπόδιο που η ρομποτική σκούπα δεν μπορεί να προσπεράσει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν χρειάζεται να καθαρίσετε μόνο έναν χώρο ή εάν θέλετε η Roomba να αποφύγει την προσέγγιση ηλεκτρικών καλωδίων, καλωδίων υπολογιστή ή εύθραυστων αντικειμένων.

 

Ορισμένοι εικονικοί τοίχοι διαθέτουν επίσης την λειτουργία Halo, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό πεδίο γύρω από τον εικονικό τοίχο. Η ρομποτική σας σκούπα δεν μπορεί να διαταράξει αυτόν το χώρο και η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα σε μικρά δοχεία νερού των κατοικίδιων ζώων.

Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια

Η iRobot σκέφτεται όπως ένα κανονικό νοικοκυριό και ως εκ τούτου έχει εξοπλίσει τη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα της με τη λειτουργία ANTITANGLE, η οποία εμποδίζει την εμπλοκή και το μπέρδεμα σε καλώδια ή κρόσσια χαλιών. Όταν η βούρτσα ανιχνεύσει αντίσταση, περιστρέφεται αντίστροφα. Με τον τρόπο αυτό, το ρομπότ απελευθερώνεται από τα καλώδια και μπορεί να συνεχίσει το καθάρισμα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές:

Μέγεθος καθαρισμένης έκτασης έως 100 m2
Μπαταρία Li-Ion
Χρόνος φόρτισης 2 ώρες
Ισχύς φόρτισης έως το πολύ 33 W 
Κατανάλωση Stand-By το πολύ 2 W
Διαστάσεις 340 x 92 mm
Βάρος 3,6 kg
Θόρυβος <61 dB

Περιεχόμενο συσκευασίας:

1x iRobot Roomba 676
1x βάση φόρτισης
1x μπαταρία Li-Ion 1 800 mAh (μέσα στο ρομπότ)