Roomba e5

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Roomba e5 θα σας εξασφαλίσει άνετο καθάρισμα του σπιτιού σας. Ενισχυμένη με σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce, έξυπνη πλοήγηση iAdapt και σύνδεση σε wi-fi μέσω της εφαρμογής iRobot HOME για καθάρισμα υψηλής ποιότητας. Χειριστείτε τη Roomba οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Προτεινόμενη τιμή

439 

Βασικά χαρακτηριστικά

Καθαρίζει όλους τους τύπους σκληρών δαπέδων και χαλιών

Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια

Λειτουργία προγραμματισμένου καθαρισμού

Μπαταρία Li-Ion

Πλοήγηση iAdapt 1.0

Ακουστική ανίχνευση ακαθαρσιών

Λειτουργία Εικονικού τοίχου / Halo

Έλεγχος μέσω του
iRobot HOME

Σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroVac

Σύστημα φιλτραρίσματος AeroForce

Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Πλενόμενος κάδος απορριμάτων

Αισθητήρες κατά της πτώσης από σκάλες

Περιστρεφόμενη λαβή για τη μεταφορά

Έξυπνη τεχνολογία με την εφαρμογή iRobot HOME

Με την εφαρμογή iRobot HOME στο smartphone ή στο tablet σας, μπορείτε να χειριστείτε το ρομπότ ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι σας. Απλά πατήστε το κουμπί CLEAN. Το iRobot HOME σας προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες και σημαντικές πληροφορίες.

Εφαρμογή για κινητά iRobot HOME

Χαρακτηριστικά:

Προγραμματισμένος καθαρισμός

Ο προγραμματισμένος καθαρισμός μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε ημέρα ή ώρα της εβδομάδας.

 

Εκκίνηση

Πατήστε το κουμπί "CLEAN" για να ενεργοποιήσετε το ρομπότ οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Εύρεση

Βρείτε το χαμένο ρομπότ.

 

Πληροφορίες:

Συντήρηση ρομποτικής σκούπας
Η εφαρμογή σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται να αδειάσετε τον κάδο, να καθαρίσετε τις βούρτσες ή άλλα εξαρτήματα της σκούπας. Η ενότητα συντήρηση περιλαμβάνει επίσης οδηγίες για το πώς να εκτελέσετε την συντήρηση.

Βοήθεια
Στην ενότητα “Βοήθεια” περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, οι τηλεφωνικές επαφές τεχνικής υποστήριξης και ένας γρήγορος οδηγός, συμπεριλαμβανομένου ενός εγχειριδίου με εικόνες.

Ιστορικό
Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ιστορικό των μεμονωμένων κύκλων καθαρισμού.

Επίπεδο φόρτισης ρομποτικής σκούπας
Στην εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της Roomba σας.
 

Σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce

Η Roomba είναι εξοπλισμένη με ένα από τα πιο θεμελιώδη και καινοτόμα συστήματα καθαρισμού στην ιστορία των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών - το σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce. Το σύστημα AeroForce συγκεντρώνει τη ροή του αέρα σε ένα στενό κενό ανάμεσα στις περιστρεφόμενες βούρτσες, έχοντας έτσι ένα ισχυρό αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τον νέο κινητήρα 2ης γενιάς, η ισχύς της αναρρόφησης αυξάνεται έως και 5 φορές.

1. Περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα

Χάρη στην παρουσία μιας πλευρικής βούρτσας, η Roomba μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά το χώρο γύρω από τα έπιπλα, κατά μήκος των τοίχων, τις γωνίες των δωματίων και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές.

2. Δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες AeroForce

Δύο αντίθετα περιστρεφόμενες βούρτσες με ειδικούς οδηγούς από καουτσούκ για την αποτελεσματική συγκέντρωση των ακαθαρσιών από όλων των ειδών τα πατώματα και χαλιά.


Σε σκληρά δάπεδα η βούρτσα τραβά τις ακαθαρσίες απευθείας στον κάδο. Κατά τον καθαρισμό των χαλιών, τα αυλάκια απελευθερώνουν τις ακαθαρσίες από τις ίνες των χαλιών, έτσι ώστε να ανέλθουν στην επιφάνεια και στη συνέχεια η ελαστική βούρτσα τραβά τις ακαθαρσίες στον κάδο.

3. Κινητήρας αναρρόφησης

Η αναρρόφηση της λεπτής σκόνης εξασφαλίζεται από έναν ισχυρό κινητήρα αναρρόφησης 2ης γενιάς. Το φιλτράρισμα του αέρα παρέχεται από το φίλτρο AeroForce.

Πλοήγηση iAdapt

Η πλοήγηση iAdapt εξασφαλίζει τέλειο καθάρισμα ενός διαμερίσματος ή σπιτιού. Η Roomba παρακολουθεί την περιοχή με δεκάδες αισθητήρες και αντιδρά με έξυπνο τρόπο στο σχήμα και το μέγεθος του δωματίου σε συνδυασμό με 40 προκαθορισμένες κινήσεις. Η πλοήγηση καθοδηγεί τη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα σε όλο το χώρο, κατά μήκος των τοίχων, γύρω από τα έπιπλα και κάτω από αυτά, ώστε το καθάρισμα να είναι τέλειο.

Αισθητήρες κατά της πτώσης από τις σκάλες

Οι αισθητήρες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ρομπότ μπορούν να αναγνωρίσουν με ασφάλεια τον ελεύθερο χώρο κάτω από το ρομπότ, εξαλείφοντας έτσι εντελώς το ενδεχόμενο πτώσης από σκάλες. Η Roomba σταματά, γυρίζει και συνεχίζει να καθαρίζει όπου βρίσκεται έδαφος κάτω από τους τροχούς.

Λειτουργία προγραμματισμού καθαρίσματος

Με τη λειτουργία προγραμματισμού καθαρίσματος, μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θέλετε να ξεκινήσει το καθάρισμα της ρομποτικής ηλεκτρικής σας σκούπας. Η Roomba δεν ενοχλείται από το σκοτάδι ή τα εμπόδια, γι 'αυτό θα καθαρίζει πάντα καλά ακόμα και χωρίς την παρουσία σας. Η iRobot προσφέρει προγράμματα καθαρισμού για κάθε μέρα σε διαφορετικό χρόνο. Μπορείτε έτσι να ρυθμίσετε το ρομπότ σας, για παράδειγμα, να καθαρίζει τρεις φορές την εβδομάδα, και το ρομπότ θα καθαρίζει  κάθε εβδομάδα στην προγραμματισμένη ώρα, διατηρώντας έτσι ένα σταθερά καθαρό πάτωμα.

Αυτόματη φόρτιση στη βάση φόρτισης

Η βάση φόρτισης χρησιμοποιείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Από τη βάση φόρτισης, η σκούπα πηγαίνει στη μάχη με τη βρωμιά και τη σκόνη όταν αυτό της ζητηθεί μέσω του κουμπιού CLEAN. Μετά το καθάρισμα, η Roomba επιστρέφει αυτόματα στη βάση φόρτισης και ξεκινά την επαναφόρτιση.

Κάδος μεγάλης χωρητικότητας AeroVac

Η Roomba διαθέτει κάδο μεγάλης χωρητικότητας, ο οποίος με την βοήθεια του φίλτρου μικροϊνών απορροφά τα μικρότερα σωματίδια σκόνης.

Πρόγραμμα SPOT

Το πρόγραμμα SPOT χρησιμοποιείται για τοπικό καθαρισμό. Αφού ενεργοποιηθεί χειροκίνητα το πρόγραμμα, η σκούπα καθαρίζει σε διάμετρο 1m. Θα χρησιμεύσει ως «σκούπα και φαράσι» όταν για παράδειγμα χυθεί ζάχαρη στην κουζίνα σας ή για να καθαριστεί το χαλάκι στην είσοδο του σπιτιού σας.

Προφυλακτήρας απαλής επαφής

Ο προφυλακτήρας απαλής επαφής είναι απαλός με τα έπιπλα σας. Αναγνωρίζει τα εμπόδια όπως καλύμματα ή κουρτίνες με αποτέλεσμα να καθαρίζει αποτελεσματικά κάτω από το κρεβάτι ή ακόμα και γύρω από τις κουρτίνες.

Λειτουργία εικονικού τοίχου / Halo

Η Roomba μπορεί να καθαρίσει το χώρο με την λειτουργία εικονικού τοίχου. Ο εικονικός τοίχος δημιουργεί ένα αόρατο εμπόδιο που η ρομποτική σκούπα δεν μπορεί να προσπεράσει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν χρειάζεται να καθαρίσετε μόνο έναν χώρο ή εάν θέλετε η Roomba να αποφύγει την προσέγγιση ηλεκτρικών καλωδίων, καλωδίων υπολογιστή ή εύθραυστων αντικειμένων.

 

Ορισμένοι εικονικοί τοίχοι διαθέτουν επίσης την λειτουργία Halo, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό πεδίο γύρω από τον εικονικό τοίχο. Η ρομποτική σας σκούπα δεν μπορεί να διαταράξει αυτόν το χώρο και η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα σε μικρά δοχεία νερού των κατοικίδιων ζώων.

Σύστημα για την αποφυγή εμπλοκής σε καλώδια

Η iRobot σκέφτεται όπως ένα κανονικό νοικοκυριό και ως εκ τούτου έχει εξοπλίσει τη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα της με τη λειτουργία ANTITANGLE, η οποία εμποδίζει την εμπλοκή και το μπέρδεμα σε καλώδια ή κρόσσια χαλιών. Όταν η βούρτσα ανιχνεύσει αντίσταση, περιστρέφεται αντίστροφα. Με τον τρόπο αυτό, το ρομπότ απελευθερώνεται από τα καλώδια και μπορεί να συνεχίσει το καθάρισμα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές:

Μέγεθος καθαρισμένης έκτασης έως 100 m2
Μπαταρία Li-Ion
Χρόνος φόρτισης 2 ώρες
Ισχύς φόρτισης έως το πολύ 33 W 
Κατανάλωση Stand-By το πολύ 2 W
Διαστάσεις 340 x 90 mm
Βάρος 3,6 kg
Θόρυβος <58 dB

Περιεχόμενο συσκευασίας:

1x iRobot Roomba e5
1x βάση φόρτισης
1x μπαταρία Li-Ion 1 800 mAh (μέσα στο ρομπότ)
1x εικονικός τοίχος Dual Mode
1x εφεδρικό φίλτρο